En pitänyt viikonloppuna kirjaa syömisistä - ehkä osittain siksi että huhhuh. Tuli glögiteltyä perjantaina kaverin kanssa ja siitä iski kamala tärinäkrapula, ja oli kerrassaan pakko saada suolaista ja rasvaista safkaa. Haimme sitten poikaystävän kanssa oikein rasvamätöt, tosin koitin säästellä ettei tulisi kamalasti syötyä. Itselläni kun on käynyt enemmän kuin kerran niin, että sitä krapuloissaan romahtaa syömään moskaa eikä dieettiin pysty enää palaamaan, koska "kaikki on kuitenkin jo pilalla". Nyt onneksi sain iskostettua päähäni että näinhän ei ole, yksi krapulasyöpöttely silloin tällöin ei maata kaada. Tuo olo lauantaina vaan oli niin KAMALA, luulen että johtui sokeripitoisesta glögistä.

Mun pitää oikeasti vähentää tätä alkoholin kulutusta, koska 1. siitä tulee aivan järkyttävä olo seuraavana aamuna kalorivajeen takia, ja sorrun syöpöttelemään ja 2. kaikessa alkoholissa on niin älyttömästi piilokaloreita. Se olkoon tämän viikon missioni, vaikka loppuviikosta edessä onkin vähän ohjelmaa johon viinakset on jo liitetty vahvasti. Olisi ihanaa olla vesilinjalla, siitä tulisi onnistunut olo.

Eli, lauantaina tosiaan söin mättöä mutta en muuta, join hirveästi vettä vain. Hieman vajaa kolme litraa. Sunnuntaina aamusta söin yhden pussin Lämmin Kuppi -keittoa. Päivällä tein kookoscurrypossua ja söin ihan normaalikokoisen annoksen sitä. Tänään on ollut taas hyvä olo aloittaa tiukempi linja, siis:

Ma: jogurttia ja mysliä pieni kulhollinen, yksi sekaleipä levitteellä ja juustolla, 2xmunariisipasteija, kookoscurrypossukastiketta ja riisiä pieni annos, 2l vettä

Se, mistä olen tyytyväinen, on että en ole syönyt yhtään suklaata tai jäätelöä koko viime viikolla! Kuinka hienoa.

Motivaatio muuten kasvoi taas paljon kun kirjoitin tänne. Blogi siis hoitaa tehtävänsä. :)