ke: puolikas patonki yrttivoilla, salaattiannos (vähän raejuustoa), 4 annosta alkoholia, n. 1,5 l vettä

to: pieni jogurtti-mysli annos auringonkukansiemenillä, lasi tuoremehua, ruisleipä levitteellä, Frezza Vanilla 20cl, banaani, kuppi mustaa teetä

Innostuttiin poikaystävän kanssa eilen ottamaan muutama olut, mikä tietty dieettiohjelmassa ei kovin hyvä energiapompsahdus ole. Ei tosin harmittanut, sillä poika osti nachoja enkä syönyt yhtäkään (vaikka tuoksuivat aivan tajuttoman hyvälle...). Aamulla oli tosi hutera olo, joka taisi johtua tyhjään vatsaan vedetystä alkoholista. Neljän oluen jälkeen ei kyllä yleensä krapula puske päälle.

Ostin kaupasta aamupäivällä seesaminsiemenkeksejä, olin unohtanut ne kokonaan! Ovat niiiiin hyviä välipaloiksi. Myös Lämmin Kuppi -keitto on hyvää ja suolaista, tomaatti-basilika varmasti paras niistä. Myös tuo Frezza tuli ostettua, siinä tosin oli yllättävän vähän kaloreita... jostain syystä on kova hinku kahvijuomiin. Musta kahvikin maistuisi ja se olisi dieetin kannalta hyvä, mutta en viitsi kiskoa kauheasti koska valvon tosi helposti öisin kun käytän säännöllisesti kofeiinia. Viikonloppuna voisi kyllä pitää oikeen kahvimaratonin, sillon ei haittaa vaikka valvoo ja kofeiiniöveri tuntuu melkein humalalta, ei tulisi juotua alkoholiakaan hehheh...

Loppupäivän ruokana katkarapukeitto, johon tulee vähän maitoa ja heitän mukaan myös pakasterapuja. Ja Pirkan miniluumutomaatteja, nom!

Olen innostunut erityisesti tällä viikolla katselemaan oikein maratonina Anthony Bourdainin No Reservations -ohjelmaa, joka ei tosiaankaan ole hyvä homma jos haluaa ruokahaluaan hillitä. Haluaisin jonkun muhkean nuudelikeiton pavunversoilla tms, pitää käydä hakemassa isommasta kaupasta jotain hyviä värkkejä. Eilinen Lidl:n kuppijuttu oli kyllä aika surkea yritys. Ja meillä on tuossa kulman takana myös Itä-Aasian ruokaskeneen erikoistunut kauppa, sieltä voisi käydä tonkimassa jotain hyvää, hmmm.