Nyt on siis tiistai ja päättäväisen dieetinalun toinen päivä. Ajattelin että voisin listata tänne syömiseni päivitysten välillä, koska olen usein tietokoneella epäsäännöllisesti. Tulee listattua kaikki.

ma: kaksi ruisleipää levitteellä ja kurkulla, päärynä kevyellä mango-chili salaatinkastikkeella, 2 isoa kuppia vihreää teetä, pikapuuro omena-kaneli, ruisleivän puolikas, sämpylän puolikas paistetulla kananmunalla ja basilikalla, n. 2 l vettä

ti (tähän asti): kevyt energiajuoma 2,5 dl, ruisleipä levitteellä

Olisi tarkoitus tehdä pekoni-munasalaatti ruuaksi, pitää tehdä oma annos niin että ei tuu sitä pekonia kamalan paljon. Taidan laittaa omaani myös raejuustoa niin on sitten täyttävää ja kevyttä.

Täytyy sanoa että olen kauhuissani miten päästin tänä kesänä ruokavalion lipsumaan... Järkytyin ihan että olen oikeasti aika heikkovointinen nyt, kroppa on kai tottunut saamaan sellaiset määrät energiaa että huhhuh. Eilen oli vapaapäivä ja tänään myös, eli ei ainakaan tarvitse tehdä mitään raskasta. Olen myös ollut kipeänä, joten lenkkeilyyn uskallan palata vasta loppuviikosta. Eilen tuli kyllä siivottua ja heiluttua imurin kanssa kovasti, hiki ehti tulla. Illalla tein 60 vatsalihasliikettä ja 60 reisilihasliikettä.

Yleisesti ottaen tosi hyvä mieli, kun turvotus näyttää laskeneen heti. :) Ei heikkoja hetkiä vielä, paitsi ihanat voiset croissantit Lidlissä, yhyy... siitä paikasta piti poistua äkkiä.

Emme omista vielä vaakaa, mutta sellainen on hankittava pikimmiten. Haluan päästä punnitsemaan itseäni ja pitämään siitäkin vähän kirjaa, vaikka silmämääräinen laihtuminen ja oma olo onkin ne tärkeimmät mittarit.

Nyt tsekkaan leffan Paranormal Activity, pelottaa!!!